VIDEO. Klaus Iohannis, la Galaţi: Am făcut 3 ore şi jumătate cu maşina. Moldova are nevoie de legături mai bune

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galaţi, că Moldova are nevoie de legături mai bune cu restul ţării şi a precizat că a făcut din Bucureşti trei ore şi jumătate cu maşina.

10185 afișări

 

UPDATE Iohannis: PSD a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată năravul

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, joi, la Galaţi, că unii oameni îi cer să „o mai lase” cu PSD, pentru că nu mai e aşa de rău ca pe vremea lui Dragnea. „Este o mare capcană. PSD-ul a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată nu şi-a schimbat năravul”, a declarat Iohannis.

„Sunt oameni care îmi spun: domn' preşedinte, totuşi, acuma mai lăsaţi-o cu PSD-ul că nu mai e chiar aşa de rău ca pe vremea lui Dragnea. Ştiţi ce? Asta este o mare capcană. Chiar dacă vouă şi altora li se pare că poate PSD-ul nu mai este aşa de rău, în realitate PSD-ul a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată nu şi-a schimbat năravul. De aceea PSD-ul trebuie să meargă pentru mai mulţi ani în opoziţie”, a spus Klaus Iohannis, la Galaţi, în faţa a mii de simpatizanţi.

Acesta a spus că regiunea Moldovei are nevoie de investiţii în infrastructură.

„Moldova trebuie să fie legată de restul ţării prin autostradă, prin cale ferată, în aşa fel încât şi aici să vină investitori, să aveţi locuri de muncă bine plătite şi lumea să înţeleagă că România face parte din zona dezvoltată a Europei. Eu nu mai îmi doresc ca românii să se simtă inferiori celor din Europa de vest”, a mai spus şeful statului, care a precizat că toţi românii au dreptul la o viaţă normală.

„Românul are dreptul are la o viaţă normală, la şcoli bune pentru copii, la spitale care funcţionează, la drumuri şi la politicieni care se implică pentru România şi pentru români. Ori, aceşti politicieni, la PSD nu-i vedem”, a declarat Klaus Iohannis, în aplauzele simpatizanţilor.

„Am făcut 3 ore şi jumătate cu maşina. Moldova are nevoie de legături mai bune”

„Am făcut trei ore şi jumătate cu maşina, evident că Moldova are nevoie de legături mult mai bune cu restul ţării şi aici trebuie să nuanţăm. Cred că este nevoie şi pentru sudul Moldovei de o legătură şi pentru partea de nord la fel. În Moldova este multă forţă de muncă disponibilă, este obligaţia Guvernului, dar şi a mea, să găsim soluţiile cele mai bune pentru a realiza infrastructura care va duce la dezvoltarea Moldovei”, a spus preşedintele înaintea întâlnirii pe care o are joi seara cu simpatizanţii săi din judeţ.

El a spus că are un plan pentru Moldova şi că această regiune are potenţial pentru investitori.

„Eu am un plan concret pentru întreaga Moldovă. Infrastructura nu înseamnă doar drum, este clar că Moldova are potenţial pentru investitori, este greu să-i convingem fără infrastructură. Aşa se poate rezolva orice problemă. Proiectele bune trebuie continuate, am văzut prin ţară proiecte începute în urmă cu zece ani şi nu sunt încă încheiate”, a mai spus şeful statului.

Klaus Iohannis participă joi seara la o întâlnire cu smpatizanţii săi din Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici