Liviu Dragnea, interviu televizat: Merg şi spun „Da”. Un copil trebuie să simtă şi căldura maternă/ Liderul PSD anunţă că după REFERENDUM se discută legea parteneriatului civil

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că va vota la referendum pentru familia tradiţională deoarece a fost educat „ortodox, la ţară”.

9527 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, interviu televizat: Merg şi spun „Da”. Un copil trebuie să simtă şi căldura maternă/ Liderul PSD anunţă că după REFERENDUM se discută legea parteneriatului civil

Dragnea: Merg la referendum şi spun „Da”. Un copil trebuie să simtă şi căldura maternă

„Dacă mă întrebaţi ce fac eu, merg la referendum şi educaţie mea ortodoxă, educaţia mea de copil crescut la sat, la ţară, înconjurat de familia tradiţională, mă face să spun <Da> cu toată hotărârea la acest referendum, pentru că aşa văd eu societatea românească, continutatea acestui popor”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

„Este imposibil să îmi schimb atitudinea”, a adăugat acesta.

Dragnea a adăugat că nu are nimic împotriva minorităţilor sexuale. „PSD nu are nimic împotriva minorităţilor sexuale, suntem toleranţi, înţelegem”, a precizat acesta.

El a invocat şi „problema adopţiilor de copii”.

„Se pune problema adopţiilor de copii. Se pune problema ca un copil, dacă este abandonat, să fie adoptat de un bărbat şi o femeie. Cred că un copil trebuie să fie adoptat totuşi de un bărbat şi o femeie, să simtă şi căldura maternă”, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că sunt mulţi oameni care se tem că în România ar putea apărea evoluţiile din alte ţări.

"Ţări în care s-a legalizat căsătoria între un om şi un animal şi nu cred că e în regulă. Nu spun că de asta facem referendum. Dar sunt foarte mulţi oameni speriaţi", a completat liderul PSD.

Am hotărât ca după referendum să se discute legea parteneriatului civil

Preşedintele PSD a anunţat, duminică seară, că s-a decis în partid ca după referendumul privind redefinirea familiei, să se discute legea parteneriatului civil, Liviu Dragnea anunţând că proiectul este gata.

"De exemplu, eu am cerut unor colegi din partid de mai mult timp să înceapă discuţiile cu aceste asociaţii pentru a se realiza legea parteneriatului civil, ca să le dăm mai multe posibilităţi, dar nu posibilitatea de adopţie. (Legea -n.r.) este deja gata, după mai multe discuţii, am hotărât ca după acest referendum să se discute acest tip de parteneriat civil, care mie mi se pare firesc, dar nu căsătorie", a declarat Liviu Dragnea, la RomâniaTv.

Liderul PSD a refuzat să dea mai multe detalii despre lege, precizând că discuţiile vor avea loc după referendum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici