Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de Irina Tănase şi de fiul său: Iubita lui a refuzat să spună cum se simte fostul lider PSD | VIDEO

Liviu Dragnea a fost vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova, de iubita sa, Irina Tănase, şi de fiul său Valentin. Aceştia i-au adus fostului lider PSD un bagaj cu mai multe lucruri necesare.

16660 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de Irina Tănase şi de fiul său: Iubita lui a refuzat să spună cum se simte fostul lider PSD | VIDEO

Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de Irina Tănase şi de fiul său | VIDEO

Irina Tănase a refuzat să spună cum se simte Liviu Dragnea

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a plecat, după o vizită de o oră la Penitenciarul Rahova, fără a spune însă cum se simte fostul lider PSD. Alături de Irina a fost şi fiul lui Liviu Dragnea, Valentin.

Ce doi au ieşit după o oră de la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea. Au refuzat însă să spună în ce formă se află Liviu Dragnea sau ce a cerut să i se aducă.

Cert este că Irina avea la ea o valiză, iar o persoană care o însoţea îi ţinea o umbrelă în faţă pentru a limita accesul presei.

Liviu Dragnea, vizitat la Penitenciarul Rahova de Irina Tănase şi de fiul său

Valentin Dragnea şi Irina Tănase, fiul, respectiv iubita lui Liviu Dragnea, s-au prezentat, joi, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l vizita şi pentru a-i aduce mai multe obiecte necesare.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află în carantină pentru o perioadă de 21 de zile.

Fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici