Luneta unei maşini sparte cu arma, în Sectorul 3 al Capitalei. Poliţia face cercetări

120 afișări
Imaginea articolului Luneta unei maşini sparte cu arma, în Sectorul 3 al Capitalei. Poliţia face cercetări

Luneta unei maşini sparte cu arma, în Sectorul 3 al Capitalei. Poliţia face cercetări

Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 de Poliţie Bucureşti fac verificări la faţa locului după apelul la 112, când un şofer a spus că în timp ce se afla în trafic luneta autoturismului ar fi fost spartă, posibil prin utilizarea armei.

Incidentul a avut loc în jurul orei 16.15 în sectorul 3 al Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 10, urmând a fi stabilită situaţia şi dacă se confirmă utilizarea armei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici