Mâine se dă startul celei mai mari competiţii pentru administratori publici europeni. Cum poţi câştiga peste 4.200 de euro pe lună la UE

Absolvenţii de facultate se pot înscrie, începând din 15 martie, în competiţia pentru un post de administrator în cadrul instituţiilor europene. Oficiul European pentru Selecţia Personalului (EPSO) lansează competiţia anuală pentru aproximativ 300 de joburi în domenii precum Administraţie publică europeană, Drept, Audit, Comunicare şi Relaţii Externe.

1577 afișări
Imaginea articolului Mâine se dă startul celei mai mari competiţii pentru administratori publici europeni. Cum poţi câştiga peste 4.200 de euro pe lună la UE

Mâine se dă startul celei mai mari competiţii pentru administratori publici europeni. Cum poţi câştiga peste 4.200 de euro pe lună la UE (Imagine: Mediafax foto/AFP)

O poziţie de administrator este una de funcţionar european permanent, cu o remuneraţie care începe de la 4.200 de euro (în cazul AD 5) şi de la 5.350 de euro (în cazul AD 7).

Administratorii se ocupă de elaborarea politicilor şi de punerea în aplicare a legislaţiei europene, efectuează analize şi oferă consiliere.

Un administrator poate juca un rol esenţial în procesul legislativ şi în cel bugetar al Uniunii Europene, poate coordona vastele politici economice sau de alt tip ale statelor membre, poate participa la negocieri cu ţări terţe sau poate reprezenta instituţiile în cadrul forumurilor internaţionale.

Citeşte mai multe despre competiţia pentru adminsitratori publici europeni pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici