Mandatul directorului general interimar al Tarom, Florin Susanu, a fost PRELUNGIT

Consiliul de Administraţie al Tarom a prelungit mandatul de director al companiei lui Florin Susanu până pe 15 octombrie, au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, surse din cadrul Ministerului Transporturilor.

391 afișări
Imaginea articolului Mandatul directorului general interimar al Tarom, Florin Susanu, a fost PRELUNGIT

Mandatul directorului general interimar al Tarom, Florin Susanu, a fost PRELUNGIT

Surse din cadrul Ministerul Transporturilor au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că membrii Consiliului de Administraţie al Tarom au prelungit mandatul de director al companiei lui Florin Susanu până pe 15 octombrie.

Decizia vine deşi Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunţat, marţi, că un nou director-general al TAROM va fi numit în câteva zile, actualul director interimar, Sorin Susanu, urmând să-şi reia ocupaţia de pilot.

Pe 22 august, Florin Susanu a fost desemnat director general interimar al Tarom, de către consiliul de administraţie al companiei după ce Eugen Davidoiu a demisionat din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici