Mărfuri de cinci milioane de euro, confiscate de Garda Financiară în Afumaţi

Mărfuri de cinci milioane de euro au fost confiscate de inspectorii Gărzii Financiare (GF) din depozitele comercianţilor din Afumaţi-judeţul Ilfov, în urma a două razii ale autorităţilor, de sâmbătă şi duminică.

1028 afișări
Imaginea articolului Mărfuri de cinci milioane de euro, confiscate de Garda Financiară în Afumaţi

Mărfuri de cinci milioane de euro, confiscate de Garda Financiară în Afumaţi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Inspectorii GF Ilfov au sigilat peste o mie de depozite dintr-un complex comercial, unde s-au găsit obiecte sanitare şi parfumuri care nu avea acte de provenienţă.

La razia de duminică dimineaţa, inspectorii au constatat că niciunul dintre comercianţii verificaţi nu aveau acte justificative, valoarea mărfurilor ridicate ridicându-se la un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici