Mesajele temporare ale ministrului Toader: Nu poţi să te declari împotriva pensionării anticipate a magistraţilor, dar şi a OUG. Cei care nu înţeleg statul de drept să ia o pauză de documentare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris două noi mesaje pe Facebook. În cel de-al treilea spune spune că cei care se opun pensionărilor anticipate nu se pot opune şi ordonanţei de urgenţă care amână aplicarea prevederii. Şi acest mesaj urma să fie şters într-o oră. Toader a revenit apoi cu un mesaj, în care a scris că cei care nu înţeleg mecanismele statului de drept să ia o pauză de documentare, precizând că mesajul va fi şters peste o zi.

804 afișări
Imaginea articolului Mesajele temporare ale ministrului Toader: Nu poţi să te declari împotriva pensionării anticipate a magistraţilor, dar şi a OUG. Cei care nu înţeleg statul de drept să ia o pauză de documentare

Toader, în al treilea mesaj care „va fi şters peste oră”: Nu poţi să te declari împotriva pensionării aniticipate a magistratilor la 20 de ani de activitate, dar şi împotriva OUG

"Raspuns pentru cei care nu vor sa priceapa: Nu poti sa te declari impotriva pensionarii aniticipate a magistratilor la 20 de ani de activitate, dar si impotriva OUG fara de care solutia legislativa ar fi intrat in vigoare in ziua urmatoare ! PS: Mesajul va fi sters peste o ora !", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris anterior pe Facebook, că un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să să vorbească în numele Guvernului din care face parte, răspunzând în acesta fel criticilor legate de faptul că nu a luat cuvântul în şedinţă pentru a apăra Executivul de la Bucureşti.

Şi tot luni, Toader a scris că în Comisia de la Veneţia nu au fost discutate prevederile Ordonanţei pe legile justiţiei, deoarece avizul va fi adoptat în luna decembrie 2018.

În cel de-al patrulea mesaj, Toader a scris că cei care nu înţeleg mecanismele statului de drept trebuie să ia o pauză de documentare, precizând că mesajul va fi şters peste o zi, nu peste o oră aşa cum a procedat cu precedentele postate în cursul zilei de luni.

„Raspuns pentru cei care nu pot sa inteleaga mecanismele statului de drept: ......pauza de documentare! PS: mesajul va fi sters peste o zi !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici