Mesajul lui Iohannis de Paştele ortodox: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi

  • Iohannis: Să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie
  • Iohannis: În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi
  • Iohannis: Semnificaţia profundă a acestor zile este aceea că împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire.
908 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Iohannis de Paştele ortodox: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi

Mesajul lui Iohannis de Paştele ortodox, în timpul epidemiei: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale. Şeful statului le cere românilor să îşi manifeste iubirea faţă de cei dragi, renunţând să se întâlnească în această perioadă dificilă pentru omenire.

Mesajul integral transmis de şeful statului care a îndemnat la menţinerea distanţei de sărbători.

Dragi români,
Vă doresc tuturor să întâmpinaţi Sfintele Paşti în sănătate şi pace sufletească!
Învierea Domnului este o celebrare a speranţei într-un anotimp al renaşterii. Biruinţa Vieţii, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând.
Pentru noi toţi, lumina Învierii a fost întotdeauna un prilej de a ne bucura alături de familie şi de cei apropiaţi de căldura locului pe care-l numim „acasă”. Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii.
În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi. Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forţă care ne va da energia să depăşim momentele dificile prin care trecem.
Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie.

Dragi români,
Semnificaţia profundă a acestor zile este aceea că împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire.
Vă urez să primiţi Sfintele Paşti cu sufletele luminate de iubire, speranţă şi credinţă!
Hristos a înviat!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici