Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Imnului: Îi invit pe toţi românii să fie uniţi în jurul valorilor naţionale

Preşedintele Traian Băsescu a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Imnului Naţional al României, el îndemnându-i pe toţi românii să fie uniţi în jurul valorilor naţionale.

254 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Imnului: Îi invit pe toţi românii să fie uniţi în jurul valorilor naţionale

Traian Băsescu (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

"29 iulie, Ziua Imnului Naţional al României, «Deşteaptă-te, române!», este o zi de sărbătoare pentru toţi românii şi un prilej de cinstire a simbolurilor naţionale şi de manifestare a respectului pentru moştenirea lăsată de înaintaşii noştri", afirmă preşedintele Băsescu în mesajul său, difuzat luni de Administraţia Prezidenţială.

El menţionează că "Imnul Naţional constituie un simbol al unităţii naţionale izvorât din spiritul anului 1848, care a însufleţit şi a inspirat curaj românilor în momentele cruciale ale istoriei noastre".

"În aceste momente de sărbătoare, îi invit pe toţi românii să fie uniţi în jurul valorilor noastre naţionale şi să onoreze Imnul Naţional, «Deşteaptă-te, române!»", mai afirmă şeful statului în mesajul său.

Administraţia Prezidenţială a mai transmis în acest an şi în 29 iunie un alt mesaj cu referire la Ziua Imnului Naţional, şeful statului afirmând atunci că această gafă este "inadmisibilă". "Este inadmisibil şi vor răspunde cu 10% din salariu", a afirmat Băsescu, fără a preciza însă cine sunt acei angajaţi ai Administraţiei Prezidenţiale.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici