Video METEO #azi 16 octombrie 2019: Vreme călduroasă, dar ceaţă dimineaţa. Regiunile cu cele mai ridicate temperaturi

În prima parte a zilei, în estul şi sudul ţării vor fi nori joşi sau ceaţă şi sunt condiţii de burniţă. Maximele zilei vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul ţării.

334 afișări

ROMÂNIA, MIERCURI

VREME CĂLDUROASĂ, CEAŢĂ DIMINEAŢA

În prima parte a zilei  în estul şi sudul ţării vor fi nori joşi sau ceaţă şi sunt condiţii de burniţă. În restul ţării vremea va fi frumoasă, cu cer senin şi temperaturi mai mari decât normalul perioadei. Maximele zilei vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul ţării.

ROMÂNIA, MIERCURI NOAPTEA

CEAŢĂ ÎN TRANSILVANIA

La noapte cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -1 şi 15 grade, cu cele mai mici valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde spre dimineaţă se va forma ceaţă.

BUCUREŞTI

CEAŢĂ DIMINEAŢA ŞI NOAPTEA

În Capitală, în următoarele zile, cerul va fi variabil, iar vântul va sulfa slab şi moderat. În prima parte a zilei şi noaptea se va forma ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 24 de grade, iar cele minime între 8 şi 10 grade Celsius.

MUNTE

VREME FRUMOASĂ ŞI CEAŢĂ DIMINEAŢA

La munte vremea va fi frumoasă cu maxime cuprinse între 14 şi 21 de grade. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa si noaptea se va forma ceaţă. Temperaturile minime se vor încadra între 4 şi 7 grade.

ŢARĂ

VREME FRUMOASĂ ŞI CALDĂ

În următoarele zile vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor atinge valori de 26 de grade. În zonele joase din estul şi sud-estul ţării dimineaţa şi noaptea se va forma ceaţă. Minimele vor fi de 6 grade, mai scăzute în depresiunile din Transilvania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici