Metrorex va despăgubi posesorii de abonamente la metrou

Metrorex va acorda despăgubiri de 0,8 lei pentru fiecare zi de grevă posesorilor de abonamente de călătorie, a declarat, joi, directorul comercial al companiei, Tiberiu Moldovan.

52 afișări
Imaginea articolului Metrorex va despăgubi posesorii de abonamente la metrou

Metrorex va despăgubi posesorii de abonamente la metrou (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Compensaţiile sunt destinate posesorilor de abonamente şi carduri Activ, nu şi persoanelor care au cartele individuale.

Posesorii de carduri Activ pot beneficia de despăgubiri doar dacă prezintă chitanţa primită la încărcarea cardului.

"Călătorii se pot duce cu abonamentele la orice casierie şi pot fie să primească banii pentru cele două zile sau să plătească mai puţin în momentul când cumpără un nou abonament. Cei cu carduri Activ vor fi despăgubiţi doar dacă prezintă chitanţa, pentru că ne trebuie documentele prin care să justificăm plata despăgubirilor", a afirmat Moldovan.

El a precizat că Metrorex a primit 960 de e-mail-uri de la călători prin care aceştia se interesau de modalităţile de acordare a despăgubirilor.

Angajaţii de la metrou au intrat marţi în grevă generală, cerând majorarea salariile. Tribunalul Bucureşti a decis miercuri că protestul este nelegal şi a dispus încetarea grevei.

Metroul are zilnic între 450.000 şi 500.000 de călători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici