Mii de români se bat pentru posturi în agenţii de pariuri sau în vânzări. Topul celor mai căutate joburi în online

Operator agenţie pariuri sportive, manager trainee şi reprezentant vânzări sunt cele mai căutate locuri de muncă din ultima perioadă, acestea fiind joburile pentru care au aplicat aproape 30.000 de români, potrivit unei centralizări a ZF pe baza datelor oferite de site-urile de recrutare eJobs, MyJob, BestJobs şi HiPo. ro. ZF a cerut fiecărui site de recrutare topul joburilor active pentru care au aplicat cei mai mulţi candidaţi.

435 afișări
Imaginea articolului Mii de români se bat pentru posturi în agenţii de pariuri sau în vânzări. Topul celor mai căutate joburi în online

Mii de români se bat pentru posturi în agenţii de pariuri sau în vânzări. Topul celor mai căutate joburi în online (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Deşi reprezentanţii site-urilor de recrutare nu pot oferi o explicaţie clară privind avalanşa de CV-uri strânse de cele 10 poziţii vacante de operator în agenţiile de pariuri sportive, ei susţin totuşi că numărul mare de aplicanţi se poate datora faptului că aceste joburi au atribuţii destul de uşoare şi sunt vizate de studenţi, pentru că le oferă posibilitatea să lucreze în ture. Salariul pentru o astfel de poziţie variază între 800 - 900 de lei şi poate ajunge până la 1.500 de lei net/lună, potrivit datelor din piaţă.

Un număr semnificativ de candidaţi pentru joburile disponibile în mediul online provin din rândurile tinerilor care încă ur­mează cursurile universitare sau al proaspăt absolvenţilor de facultate.

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici