Milionarii de pe YouTube care au obţinut cei mai mulţi bani în 2021

Forbes a stabilit clasamentul, iar cifrele arată că primele 3 poziţii intră pe lista celor mai bine plătite 100 de vedete din lume.

881 afișări
Imaginea articolului Milionarii de pe YouTube care au obţinut cei mai mulţi bani în 2021

El este MrBeast

Posibilitatea de a câştiga sume uriaşe datorită activităţilor de pe reţelele şi platformele de socializare nu este o noutate absolută, iar cifrele record atinse în cursul anului 2021 arată amploarea exactă a fenomenuljui. Primul raport Forbes despre cei mai faimoşi Tik Tokers a aliniat tineri precum surorile D'Amelio capabili să strângă 17,5 şi, respectiv, 10 milioane de dolari într-un an.

Cifre care devin şi mai importante dacă te uiţi la lumea YouTuberilor. Revista de business a întocmit clasamentul celor mai bogaţi în 2021, ale căror venituri provin acum în cea mai mare parte din reclame inserate în conţinut. Creatorii de conţinut deţin o calitate video atât de ridicată, încât poate fi comparabilă cu cea a studiourilor de producţie de film.

Cel mai bogat este MrBeast

MrBeast a însumat în 2021 54 de milioane de dolari. Având în vedere că anul trecut prima poziţie a fost ocupată de Ryan Kaji, cu mai puţin de 30 de milioane, se poate înţelege şi mai mult amploarea rezultatului. MrBeast a însumat 10 miliarde de vizualizări ale conţinutului său, dintre care unele cu succes răsunător: printre acestea şi relansarea, în realitate, a jocurilor cu care s-au confruntat cu protagoniştii din pelicula Netflix Squid Game sau povestea despre cum a petrecut 50 de ore într-o formă de izolare.

Jake Paul, medalie de argint

Pe treapta a doua a podiumului se află pe Jake Paul. În 2021, a reuşit să strângă 45 de milioane de dolari, mai mult decât dublu faţă de ultima dată când a fost în Top 10, adică în 2018.

Pe locul trei Markiplier

Comediantul Markiplier a ocupat a treia poziţie printre cei mai de succes YouTuberi din punct de vedere financiar, cu cei 38 de milioane de dolari ai săi. Mark Edward Fischbach a reuşit să facă avere datorită comentariilor şi recenziilor jocurilor video. În ultimul timp, numele său a fost legat de canalul Annus Unus care, după cum sugerează numele, a rămas activ timp de un an, postând conţinut legat de jocurile video, pentru a fi anulat 365 de zile mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici