Video Militarii Batalionului ”Brave Hearts” s-au întors din Afganistan. Fifor: Mi-aş fi dorit să fie toţi | GALERIE FOTO, VIDEO

Militarii Batalionului ”Brave Hearts” s-au întors din Afganistan, ceremonia de repatriere desfăşurându-se joi la Focşani. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a spus că şi-ar fi dorit să ureze ”bine aţi venit acasă” tuturor soldaţilor, referindu-se la sublocotenentul Mădălin Stoica, mort în Afganistan.

1113 afișări

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, s-a adresat soldaţilor care s-au întors din Afganistan şi a vorbit despre sublocotenentul Mădălin Stoica.

”Sunt onorat să vă întâlnesc astăzi, cu prilejul acestei ceremonii. Mi-aş fi dorit din toată inima să pot spune bine aţi venit acasă tuturor soldaţilor. Din păcate, Afganistanul a impus un nou sacrificiu de sânge şi din rândul camarzilor dumneavostră de arme l-am pierdut pe sublocotenentul post mortem Mădălin Stoica, un moment de cumpănă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Exemplul de datorie fără ezitare, cu preţul vieţii, venit din partea unui camarad care prin natura specializării sale de paramedic se alăturase echipei Inimilor Neînfricate pentru a salva viaţa colegilor săi, v-a întărit şi v-a făcut mai puternici”, a spus Fifor.

În ultimii ani, în afară de Afganistan, militarii Batalionului 280 Infanterie au mai participat la misiuni internaţionale în Irak şi în Kosovo.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici