Ministerul de Externe cere 600.000 buletine de vot pentru secţiile din străinătate

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat lista celor 294 de secţii de votare din străinătate şi a comunicat către Biroul Electoral Central (BEC) că numărul estimat de buletine de vot necesare pentru aceste secţii este de 600.000, se arată într-o informare privind alegerile prezidenţiale.

102 afișări
Imaginea articolului Ministerul de Externe cere 600.000 buletine de vot pentru secţiile din străinătate

Ministerul de Externe cere 600.000 buletine de vot pentru secţiile din străinătate (Imagine: Shutterstock)

Documentul a fost discutat în şedinţa de luni a Guvernului.

În informare se mai arată că este "în plină desfăşurare" activitatea de întocmire a listelor cuprinzând propunerile de persoane pentru funcţiile de preşedinte al BE al secţiei de votare şi de locţiitor al acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici