Ministrul Economiei: Sume record pentru industria de apărare. Banii trebuie investiţi, nu cheltuiţi

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, susţine că este nevoie de o strategie de dezvoltare a industriei de apărare. El spune că anul acesta au fost alocate de la buget sume record, care trebuie investite, nu cheltuite.

795 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei: Sume record pentru industria de apărare. Banii trebuie investiţi, nu cheltuiţi

Ministrul Economiei: Sume record pentru industria de apărare. Banii trebuie investiţi, nu cheltuiţi

Ministrul Economiei Florin Spătaru s-a întâlnit luni cu directorii companiilor şi societăţilor industriei de apărare din subordinea Ministerului Economiei.

„V-am chemat la Ministerul Economiei pentru ca împreună să gândim strategia de dezvoltare! Banii alocaţi anul acesta de la bugetul de stat, o sumă record pentru industria de apărare, trebuie investiţi, nu cheltuiţi. Am spus şi repet: gata cu strategiile doar pe hârtie!”, a scris ministrul pe Facebook.

Acesta mai spune că le-a explicat directorilor că strategia competitivă comercială trebuie să ţină cont de o ofertă de preţ, astfel încât Ministerul Apărării, principalul client al acestui segment industrial, să fie motivat să achiziţioneze echipamente militare produse în ţară, conform planurilor de înzestrare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
industrie,
apărare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici