Ministrul Muncii, despre simplificarea procedurii de adopţii: În primul rând acolo umblăm

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că se lucrează la modificarea legii adopţiilor, urmând ca procedura de adoptare a unui copil să fie simplificată.

2598 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii, despre simplificarea procedurii de adopţii: În primul rând acolo umblăm

Ministrul Muncii, despre simplificarea procedurii de adopţii: În primul rând acolo umblăm

"Avem în plan, în perioada următoare, legea adopţiilor. E un proiect de suflet. Am rude care au încercat să adopte un copil care au văzut cât de greu e. Cunosc mult situaţii în care persoane care au luat în plasament un copil şi au vrut să-l adopte erau nevoite să renunţe la indemnizaţie. Vrem ca această indemnizaţie să se dea până la 18 ani chiar dacă îl adoptă", a declarat ministrul Muncii la România Tv.

Întrebată dacă va fi simplificată procedura de adopţii, Olguţa Vasilescu a răspuns: "În primul rând acolo umblăm. Sesiunea aceasta parlamentară îl transmitem Parlamentului".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici