Mizeria pe bani grei din toaletele publice de pe autostradă. Pentru ce plătim 700.000 de euro - VIDEO

România aruncă 700.000 de euro în toaletele publice de pe autostrăzi. Atât vă costă întreţinerea spaţiilor de servicii în acest an. Din păcate, investiţia nu se vede şi în calitatea acestora.

738 afișări
Imaginea articolului Mizeria pe bani grei din toaletele publice de pe autostradă. Pentru ce plătim 700.000 de euro - VIDEO

Mizeria pe bani grei din toaletele publice de pe autostradă. Pentru ce plătim 700.000 de euro - VIDEO

Grupurile sanitare, dacă funcţionează, sunt murdare, iar mirosul vă dă de ştire de la un kilometru că vă apropiaţi de o zonă - pericol public.

Avem câteva autostrăzi, dar serviciile lasă de dorit, deşi plătim sute de mii de euro. Legea spune că la fiecare 30 de kilometri autostrada trebuie să aibă spaţii de servicii, cu parcare şi toaletă.

Aceasta din urmă trebuie să fie bine întreţinută, iar cei care câştigă un contract de curăţenie sunt obligaţi să repună în funcţiune imediat instalaţiile stricate, să cureţe grupurile sanitare, unde şoferii ar trebui să găsească prosoape de unică folosinţă, hârtie igienică şi odorizante.

Citeşte mai multe despre mizeria pe bani grei din toaletele publice de pe autostradă pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici