Modificări pe lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Ţara care intră în zona galbenă

  • Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat vineri actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat.
  • Italia intră în zona galbenă, în timp ce numeroase ţări din UE rămân în zona roşie.
3392 afișări
Imaginea articolului Modificări pe lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Ţara care intră în zona galbenă

Modificări pe lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Ţara care intră în zona galbenă

Potrivit modificărilor aunţate de CNSU, Monaco intră în zona roşie, iar România şi Guam ajung în zona galbenă din zona roşie ca urmare a scăderii incidenţei.

Tot în zona galbenă intră din zona verde, în urma creşterii incidenţei, Italia, Aruba, Malta şi Insulele Virgine ale Statelor Unite.

În zona verde au intrat Botswana, Brunei şi Insulele Falkland.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici