Navigaţia cu bacul pe Dunăre, întreruptă la Calafat şi Bechet din cauza blocurilor de gheaţă

Navigaţia cu bacul pe Dunăre, între România şi Bulgaria, este întreruptă prin punctele de trecere a frontierei Calafat-Vidin şi Bechet-Oreahovo din cauza blocurilor de gheaţă de pe fluviu.

437 afișări
Imaginea articolului Navigaţia cu bacul pe Dunăre, întreruptă la Calafat şi Bechet din cauza blocurilor de gheaţă

Navigaţia cu bacul pe Dunăre, întreruptă la Calafat şi Bechet din cauza blocurilor de gheaţă (Imagine: Poliţia de Frontieră Giurgiu)

Conform Inspectoratului Teritorial de Frontieră Giurgiu, până la reluarea traficului poliţiştii de frontieră îi îndrumă pe pasageri către punctele de trecere a frontierei Giurgiu şi Porţile de Fier II (Mehedinţi).

Şoferii care nu doresc să meargă către aceste puncte de frontieră sunt dirijaţi în parcările adiacente punctelor de trecere a frontierei de la Calafat şi Bechet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici