Netflix a făcut anunţul oficial despre al doilea sezon al serialului „Squid Game”. „Nu ne lăsaţi altă alegere”

  • Este oficial: serialul Netflix „Squid Game” va reveni cu un al doilea sezon.
  • Asta în ciuda faptului că majoritatea serialelor coreene durează doar un sezon.
  • Succesul global al serialului a dus la decizia de a continua.
5352 afișări
Imaginea articolului Netflix a făcut anunţul oficial despre al doilea sezon al serialului „Squid Game”. „Nu ne lăsaţi altă alegere”

Netflix a făcut anunţul oficial despre al doilea sezon al serialului „Squid Game”

Având în vedere succesul global al show-ului, regizorul a spus: „Mi se pare că nu ne lăsaţi altă alegere”.

Printre actorii principali ai serialului „Jocul Calamarului” se numără Lee Jung-jae, Park Hae-soo şi Jung Hoyeon.

„Squid Game” a devenit cea mai urmărită emisiune de pe Netflix vreodată, în ciuda violenţelor conţinute în serialul TV care au stârnit controverse internaţionale, în special în ceea ce priveşte vizionarea lor de către copiilor (emisiunea este însă doar pentru adulţi)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici