Video Incendiu puternic la un depozit de orez din apropierea Centurii Capitalei FOTO VIDEO

Zeci de pompieri au intervinit, joi seara, la un incendiu puternic izbucnit la un depozit care se ocupă de ambalarea şi distribuţia orezului, situat în apropiere de Şoseaua de Centură a Capitalei. În interior erau substanţe explozibile.

3065 afișări

UPDATE 21:05 Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. 

Pentru asigurarea zonei de competenţă a ISU BIF, (în locul autospecialelor angrenate în intervenţia din Bragadiru) au fost trimise în sprijin 10 autospeciale de la 5 judeţe (câte două autospeciale de la următoarele ISU judeţene: Prahova, Ilfov, Cluj, Dâmboviţa, Giurgiu). 

UPDATE 20:15 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a făcut câteva estimări meteorologice privind evoluţia norului de fum din Bucureşti - Bragadiru, jud. Ilfov, valabile în intervalul joi seara, ora 19:00 – vineri dimineaţa, ora 09:00.

„La orele 19:00, circulaţia aerului este slabă şi se realizează din sector predominant sud- vestic. Vântul suflă slab, cu viteze la rafală de până la 15 km/h. Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din Bucureşti - Bragadiru, judeţul Ilfov, precizăm faptul că, până în dimineaţa zilei de mâine, vineri (31 iulie) circulaţia aerului se va intensifica uşor şi treptat (cu viteze la rafală de până la 20...25 km/h) şi se va realiza din sector predominant nord- vestic”, se arată într-un comunicat de presă al ANM.

UPDATE 19.50: Se acţionează în mod preponderent din exterior şi de la înălţime, există risc de prăbuşire a halelor. Acţionează 24 de autospeciale de stingere şi se suplimentează cu 5 autospeciale. Interventia este condusă de inspectorul şef ISUBIF.

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, incendiul se manifestă la două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură.

Suprafaţa afectată este de aproximativ 5.000 mp, cu posibilităţi de propagare.

„Este o ardere puternică, cu degajare de fum. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile”, au transmis reprezentanţii ISU BIF.

Primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite.

Depozitul unde a izbucnit incendiul are ca obiect de activitate activitate ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului.

În total, 20 de autospeciale de stingere alertate pentru a stinge incendiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici