Nicuşor Constantinescu a fost reţinut

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut, miercuri, de procurorii anticorupţie şi urmează să fie dus în arest. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au dispus această măsură preventivă în urma audierii lui Constantinescu.

1061 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Constantinescu a fost reţinut

Nicuşor Constantinescu a fost reţinut (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Preşedintele CJ Constanţa va fi prezentat, joi, Tribunalului Capitalei, cu propunerea de arestare preventivă.

După audieri şi emiterea ordonaţei de reţinere, Nicușor Constantinescu a fost scos din sediul central al DNA şi urcat în duba care îl va aduce în arest.

Înainte să fie urcat în dubă, el a declarat: "Am fost reţinut în urma unor acuzaţii ale unui escroc - Turbatu Marian, care a înşelat Consiliul Judeţean Constanţa şi mi-a făcut plângere".

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost adus, miercuri, la sediul central al DNA, el declarând că se teme că va fi arestat.

"Nu ştiu pentru ce am fost adus, mi se va aduce la cunoştinţă", a spus Constantinescu, la intrarea în sediul DNA.

Întrebat dacă se teme că va fi arestat, preşedintele CJ Constanţa a spus: "Normal că mi-e frică".

Preşedintele CJ Constanţa a mai fost întrebat de jurnalişti dacă ar putea suporta regimul de detenţie, acesta spunând: "Eu suport orice".

Nicuşor Constantinescu a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa şi la sediile Consiliului Judeţean şi Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, într-un dosar privind fapte de corupţie.

Şi şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, a fost ridicat de procurorii DNA, în urma percheziţiilor care au avut loc la sediul instituţiei. Adrian Gâmbuţeanu a fost dus, şi el, în Bucureşti, pentru audieri.

De asemenea, anchetatorii au ridicat mai multe documente de la locuinţa lui Nicuşor Constantinescu şi de la sediul Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici