Noi detalii în cazul dublei crime din Satu Mare: Un recidivist eliberat în baza recursului compensatoriu a fost reţinut

Un recidivist eliberat recent pe recurs compensatoriu a fost reţinut în cazul uciderii cu sălbăticie a două femei, într-o casă din localitatea Bârsăul de Sus, judeţul Satu Mare.

1608 afișări
Imaginea articolului Noi detalii în cazul dublei crime din Satu Mare: Un recidivist eliberat în baza recursului compensatoriu a fost reţinut

Recidivist eliberat pe recurs compensatoriu, reţinut în cazul dublei crime din Satu Mare

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi vânzători de plăpumi din Ungaria suspectaţi iniţial au fost audiaţi şi lăsaţi să plece, în condiţiile în care se aflau întâmplător în zonă în perioada comiterii crimelor.

„Avem o persoană reţinută în cazul dublei crime de la Bârsăul de Sus, urmărirea penală fiind în curs de desfăşurare. Procurorul de caz a cerut autorizaţie de percheziţie, se fac cercetări în continuare. Persoana respectivă nu face parte dintre cei doi romi care fuseseră şi ei audiaţi, aceştia fiind liberi să plece. Întâmplarea a făcut să se afle în faţa casei în acea perioadă”, a spus Iancu.

Surse judiciare au declarat că persoana reţinută este un bărbat, cu antecedente penale, recidivist, recent eliberat din închisoare în urma recursului compensatoriu, scopul crimelor fiind jaful.

Două femei de 53 şi 65 de ani au fost ucise marţi, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crimă,
recidivist,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici