Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Medici: Se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile

Medicii de la Spitalul Elias anunţă, vineri, că se impune ca Mario Iorgulescu să continue tratamentul la Terapie Intensivă, deoarece încă există posibilitatea „unei evoluţii nefavorabile”, chiar unele contuzii se refac lent.

18866 afișări
Imaginea articolului Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Medici: Se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile

Noi informaţii despre starea de sănătate a lui Mariu Iorgulescu: Se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Potrivit medicilor, se impune continuarea tratamentului pentru Mario Iorgulescu în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece „se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile”.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunţat parchetul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici