Noi măsuri anti-COVID-19 în Capitală. Purtarea măştilor în exterior va fi obligatorie, în anumite zone

  • Subprefectul capitalei Antonela Ghiţă a anunţat noile măsuri anti-COVID-19 care se vor aplica în Bucureşti.
  • Cea mai importantă vizează purtarea măştii de protecţie în jurul unităţilor de învăţământ.
3745 afișări
Imaginea articolului Noi măsuri anti-COVID-19 în Capitală. Purtarea măştilor în exterior va fi obligatorie, în anumite zone

Noi măsuri ani-COVID-19 în Capitală. Purtarea măştilor în exterior va fi obligatorie, în anumite zone

Subprefectul capitalei Antonela Ghiţă a anunţat sâmbătă decizia luată în cadrul Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă privitoare la purtarea măştii de protecţie în jurul unităţilor de învăţământ.

„Pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu virusul SARSCoV-2 este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul, pe o rază de 50 m în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru”, scrie în decizia CMBSU.

Alte decizii luate sâmbătă vizează modul de organizare a evenimentelor publice şi private, în spaţii închise şi deschise.

Sâmbătă, în Bucureşti, rata de incidenţă cumulată pe o perioadă de 14 zile este de 2,33/1000 de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici