Video Noi momente tensionate la Caracal în care mama Luizei l-a apostrofat pe Gheorghe Dincă/ Imagini de la reconstituirea primei crime, cu un sac în care era simulat un cadavru/ VIDEO

Noi momente tensionate, marţi, în timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Mama Luizei i-a strigat lui Gheorghe Dincă, aflat într-o maşină a anchetatorilor: „Ieşi afară!” şi „Îţi trebuie fete?”.

3333 afișări

UPDATE: DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din cazul Caracal

DIICOT precizează că luni şi marţi s-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din cazul Caracal, pentru ca Gheorghe Dincă să indice principalele momente privind racolarea, răpirea, violarea şi uciderea celor două fete.

"În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic “Caracal”. Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime", precizează DIICOT, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Reprezentanţii DIICOT precizează că în paralel cu aceste activităţi au fost efectuate audieri de martori la sediul Poliţiei Municipiului Caracal şi s-a formulat propunere de prelungire a măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul Dincă Gheorghe, pentru o perioadă de 30 de zile, către Tribunalul Olt.


Noi momente tensionate au avut loc, marţi, la Caracal, în cea de-a doua zi a reconstituirii crimelor. Mama Luizei a strigat către Ghoerghe Dincă, aflat într-o maşină a anchetatorilor: „Ieşi afară!”, „Îţi trebuie fete, mânca-te-ar viermii să te mănânce” sau „Ţi-a trebuit Luiza?”.

Imediat ce mama Luizei a început să strige către Gheorghe Dincă, mai mulţi mascaţi au apărut în apropierea ei.

Şi în cursul dimineţii de marţi, mama şi mătuşa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă. Ele au fost ţinute cu greu departe de automobil.

Şi luni, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascaţii de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era acesta.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuinţa sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici