Noul Cod Silvic a fost aprobat de Guvern şi transmis Parlamentului spre avizare

Noul Cod Silvic a fost aprobat de Guvern printr-un proiect de lege transmis Parlamentului spre avizare.

1158 afișări
Imaginea articolului Noul Cod Silvic a fost aprobat de Guvern şi transmis Parlamentului spre avizare

Noul Cod Silvic a fost aprobat de Guvern şi transmis Parlamentului spre avizare (Imagine: Thomas Dan/ Mediafax Foto)

Codul a fost aprobat în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, a anunţat anterior că actualul Cod Silvic va fi modificat, iar viitorul act normativ va înăspri pedepsele pentru tăieri ilegale de păduri şi va reglementa mai bine micile proprietăţi, modificările survenind în contextul în care în mai multe judeţe se constată fenomenul de defrişări necontrolate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici