O elevă de liceu s-a fotografiat îmbrăcată sumar, cu o armă în mână, la Mănăstirea Ciolanu | GALERIE FOTO

O elevă din clasa a XII-a de la un liceu din Buzău a realizat un pictorial îmbrăcată sumar şi cu o armă în mână, în faţa Mănăstirii Ciolanu. Imaginile au fost postate pe Facebook şi şterse la scurt timp. Reprezentanţii bisericii au spus că „deplâng asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă”.

35276 afișări
Imaginea articolului O elevă de liceu s-a fotografiat îmbrăcată sumar, cu o armă în mână, la Mănăstirea Ciolanu | GALERIE FOTO

O elevă de liceu s-a fotografiat îmbrăcată sumar, cu o armă în mână, la Mănăstirea Ciolanu | FOTO

În fotografiile postate pe Facebook, tânăra apare îmbrăcată sumar şi ţinând în mână o armă ce pare a fi o puşcă automată. Pozele au fost făcute chiar în faţa Mănăstirii Ciolanu, din judeţul Buzău.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au demarat verificări şi vor să stabilească, în primul rând, când şi de către cine au fost făcute fotografiile şi dacă arma este una adevărată.

Reprezentaţii Mănăstirii Ciolanu au declarat, mari, pentru MEDIAFAX, că este „teribilism” ce a făcut tânăra şi au transmis că „deplâng asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă”.

Foto: Buzoienii.ro

„Imaginile le-am văzut. Sunt făcute în apropierea porţii şi imediat după poartă. A pândit momentul (…) Deplângem faptul că există asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă la vârsta ei cu aşa ceva (…) Deplângem atitudinea ei sau acelora care au pus-o să facă aşa asta. Este teribilism la mijloc şi atâta tot”, au spus reprezentanţii Mănăstirii.

Foto: Buzoienii.ro

Reprezentaţii Mănăstirii Ciolanu au mai spus că nu ştiu când a fost făcut pictorialul, dar au precizat că din cauza bugetului mic nu pot avea pază tot timpul.

Mănăstirea Ciolanu este atestată documentar încă din secolul al XVI-lea şi are două biserici. Aici există şi un muzeu unde se află, printre altele, şi icoane pictate de Gheorghe Tătărescu prin anul 1886.

Foto: Buzoienii.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici