O explozie a avut loc într-un bloc din Bucureşti, 140 de oameni au fost evacuaţi

  • O explozie a avut loc într-un bloc din Bucureşti şi mai multe apartamente au fost afectate, anunţă ISU Bucuresti Ilfov
  • O persoană a fost rănită
9203 afișări
Imaginea articolului O explozie a avut loc într-un bloc din Bucureşti, 140 de oameni au fost evacuaţi

O explozie a avut loc într-un bloc din Bucureşti, 140 de oameni au fost evacuaţi

13 apartamente au fost afectate iar 140 de persoane au fost evacuate.

Trei persoane au rămas blocate în apartamente, după deflagraţia care a avut loc la etajul 1 al blocului din sectorul 4, dar au fost eliberate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici