O persoană a fost atacată de un urs în Tulgheş, Harghita

  • O persoană a fost atacată de un urs în localitatea Tulgheş, din judeţul Harghita, anunţă ISU Harghita.
  • La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD Corbu şi un echipaj SAJ Borsec.
1698 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost atacată de un urs în Tulgheş, Harghita

Încă o persoană a fost atacată de urs. Bărbatul este conştient şi prezintă răni la nivelul feţei, mâinii drepte şi piciorului stâng. I se acordă asistenţă medicală de urgenţă şi a fost solicitat elicopterul SMURD, transmite ISU Harghita.

Victima este un bărbat în vârstă de 65 ani. Acesta va fi transportat la spitalul judeţean Târgu Mureş. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici