O porţiune din DN 71, între Târgovişte şi Sinaia, s-a surpat/ Traficul rutier se desfăşoară îngreunat

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, joi dimineaţa, după ce o porţiune din drum s-a surpat, din cauza unei avarii la conducta de apă.

1328 afișări
Imaginea articolului O porţiune din DN 71, între Târgovişte şi Sinaia, s-a surpat/ Traficul rutier se desfăşoară îngreunat

Trafic îngreunat pe DN 71, între Târgovişte şi Sinaia, după ce o bucată de drum s-a surpat

Potrivit ISU Dâmboviţa, DN71, pe raza localităţii Moţăieni, s-a surpat pe sensul de mers Târgovişte către Sinaia, din cauza unei avarii la conducta de apă.

Zona surpată are o lungime de aproximativ cinci metri şi o lăţime de doi metri.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens, zona fiind semnalizatp prin semafoare.

Taguri:
surpare,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici