O sută de incidente la vot, înregistrate până la 16.00

O sută de incidente au fost înregistrate duminică, până la ora 16.00, fiind întocmite 16 dosare penale, majoritatea pentru oferire sau primire de foloase în schimbul votării şi pentru lipsa unor ştampile sau deteriorarea acestora.

16 afișări
Imaginea articolului O sută de incidente la vot, înregistrate până la 16.00

O sută de incidente la vot, înregistrate până la 16.00 (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, cele mai multe incidente privind votarea au avut loc în Bucureşti (19) şi în judeţele Buzău, Călăraşi (câte 12) şi Mureş (opt).

În urma acestor incidente, unele soldate cu violenţă, au fost date amenzi în valoare de 10.100 de lei, au precizat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici