Oltean care dădea spargeri la firme din Belgia, prins în România. Metoda prin care a scăpat de poliţiştii belgieni

Un oltean căutat după ce a dat mai multe spargeri la firme din Belgia, iar când a fost prins a aruncat cu diverse obiecte în poliţişti, a fost găsit în Olt. Poliţiştii au prins şi un alt bărbat care a furat, în Austria, unelte de peste 70.000 euro.

1389 afișări
Imaginea articolului Oltean care dădea spargeri la firme din Belgia, prins în România. Metoda prin care a scăpat de poliţiştii belgieni

Oltean care dădea spargeri la firme din Belgia, prins în România. El scăpase de poliţiştii belgieni aruncând cu obiecte în ei

Potrivit autorităţilor din Belgia, un bărbat de 32 ani din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt, a dat mai multe spargeri la societăţi comerciale din Belgia.

Poliţiştii l-au găsit în timp ce fura, dar bărbatul din Olt a scăpat după ce a aruncat cu diverse obiecte în forţele de ordine din Belgia.

Pe numele bărbatului, autorităţile din Belgia au emis în 2019 un mandat internaţional de arestare.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Olt l-au prins în comuna natală şi l-au reţinut.

De asemenea, poliţiştii din Olt au prins un bărbat de 29 ani din comuna Dobrosloveni, căutat în Austria pentru mai multe furturi de unelte, în valoare de peste 70.000 de euro.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reţinerea pentru 24 ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Taguri:
hoţi,
prindere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici