Video Operaţiune de amploare în Capitală. O maimuţă, găsită în curtea unei case din Sectorul 5/ Autorităţile nu au reuşit capturarea animalului | VIDEO

Jandarmii Capitalei au fost înştiinţaţi de către o femeie, în urma unui apel la 112, despre prezenţa unei maimuţe într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei, la faţa locului fiind trimişi un medic veterinar cu puşcă cu tranchilizant, însă autorităţile nu au reuşit capturarea animalului.

5617 afișări

"În momentul în care am fost sesizaţi la 112, maimuţa despre care am fost înştiinţaţi că ar exista într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei nu se mai afla. Sesizarea a venit în jurul orei 12.00 de la proprietara acelei curţi. După ce au ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi s-a retras", a transmis Biroul de Presă al Jandarmeriei Bucureşti, la solicitarea MEDIAFAX.

Şi Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a fost sesizată de Poliţia Locală Sector 5 despre prezenţa maimuţei.

"Am trimis în acel loc un echipaj împreună cu un medic veterinar care deţinea o puşcă cu tranchilizant. Nu s-a reuşit capturarea. Poliţia Locală Sector 5 ne-a sesizat despre trei maimuţe care au fost pierdute. Două au fost capturate de proprietar, cealaltă bănuim că este încă în libertate", a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălina Trănescu, director de comunicare ASPA.

Firea, glume pe seama maimuţei scăpată prin Capitală: Sper să nu fie într-un lan de ambrozie, să nu-i curgă ochii

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că speră ca maimuţa care circulă liberă prin Bucueşti să nu fie într-un lan de ambrozie, „să nu-i curgă ochii”. Edilul a făcut această glumă în timpul unui comadament pentru eradicarea ambroziei.

Taguri:
maimuţă,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici