Pasagerii din avionul care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Timişoara stau de ore bune în zona securizată

Cei peste 180 de pasageri din avionul Bucureşti – Madrid, care a aterizat de urgenţă la Timişoara, după ce unei femei i s-a făcut rău, stau de ore bune în aeroport, în zona securizată.

1284 afișări
Imaginea articolului Pasagerii din avionul care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Timişoara stau de ore bune în zona securizată
Reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara au declarat, pentru MEDIAFAX, că avionul a aterizat la ora 9.49.

„A fost o cursă aeriană a companiei Tarom, pe ruta Bucureşti – Madrid cu 183 de pasageri la bord şi s-a intervenit ca urgenţăau medicală. (...). Pasagerii sunt pe Aeroport şi despre ce s-a întâmplat în interiorul aeronavei doar compania Tarom poate spune”, au declarat reprezentanţii companiei.

Întrebaţi despre pasagerii care ar fi trebuit să ajungă la Madrid, aceştia spun că la ora transmiterii ştirii aceştia sunt încă în Aeroport. „Pasagerii în momentul de faţă sunt în Aeroport, în zona securizată, în spate, şi când urmează să plece aeronava noi anunţăm”, precizează aceştia.

Reprezentanţii DSP Timiş ar trebui să decidă dacă pasagerilor li se va face un test rapid pentru depistarea COVID-19, după ce femeia de 65 de ani, căreia i s-a făcut rău, a fost diagnosticată cu noul coronavirus, cu ajutorul unui test rapid, la preluarea de pe aeroport de un echipaj al Ambulanţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici