Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Vâlcea. Este vizată o reţea de hoţi de autoturisme din Ungaria

O reţea de hoţi de autoturisme din Ungaria a fost anihiliată de poliţişti, anchetatorii percheziţionând, miercuri dimineaţa, mai multe locuinţe din Bucureşti, dar şi din judeţele Ilfov şi Vâlcea.

690 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Vâlcea. Este vizată o reţea de hoţi de autoturisme din Ungaria

Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Vâlcea. Este vizată o reţea de hoţi de autoturisme din Ungaria (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Unsprezece persoane sunt vizate în această anchetă privind furturi auto din Ungaria, în care s-a dispus, miercuri, percheziţionarea a şapte locuinţe din Capitală şi câte una din judeţele Ilfov şi Vâlcea, spun surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici