Peste 20 de tone de carne de pui şi 22 de tone de fructe, confiscate de poliţiştii bucureşteni

Peste 20 de tone de carne de pui şi 22 de tone de fructe au fost confiscate de poliţiştii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor Sector 2 de la o firmă care nu avea pentru marfă acte de provenienţă, informează vineri Poliţia Capitalei.

433 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de tone de carne de pui şi 22 de tone de fructe, confiscate de poliţiştii bucureşteni

Peste 20 de tone de carne de pui şi 22 de tone de fructe, confiscate de poliţiştii bucureşteni (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

În urma controlului făcut joi la punctul de lucru al societăţii, situat în oraşul Otopeni, judeţul Ilfov, poliţiştii au găsit două autotractoare cu semiremorcă în care se aflau 21.600 de kilograme de carne de pui, respectiv 22.000 de kilograme de fructe, provenite din spaţiul comunitar, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documentele de provenienţă, a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au stabilit că, în perioada martie-aprilie, administratorul firmei ar fi făcut alte 40 de achiziţii intracomunitare de legume, fructe, flori şi produse din carne, pe care le-ar vândut fără documente legale.

Bărbatul este cercetat penal pentru evaziune fiscală, iar marfa pentru care nu a putut prezentate acte de provenienţă a fost confiscată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici