Peste 500 de membri ai Tineretului Naţional Liberal (TNL) şi ai Cluburilor Studenteşti Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată ţara

  • Preşedintele TNL, Mara Mareş: “Este modul nostru de a mulţumi personalului medical şi de a arăta că ne pasă”
152 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de membri ai Tineretului Naţional Liberal (TNL) şi ai Cluburilor Studenteşti Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată ţara

Peste 500 de membri ai Tineretului Naţional Liberal (TNL) şi ai Cluburilor Studenteşti Liberale (CSL) devin voluntari DSP în toată ţara

Organizaţiile TNL şi CSL din toată ţara contribuie cu voluntari pentru Direcţiile de Sănătate Publică, pentru a da o mână de ajutor în call-center-urile la care sună zilnic sute de oameni.

Într-un gest de solidaritate cu autorităţile din prima linie anti-Covid-19, tinerii liberali aduc în această acţiune peste 500 de voluntari şi răspund astfel apelului medicilor din Direcţiile de Sănătate.

„Înţelegem presiunea majoră care este în această perioadă pe fiecare dispecer DSP care oferă informaţii celor care le solicită la numerele de telefon dedicate şi desfăşoară în acelaşi timp, telefonic, anchetele epidemiologice. De aceea alegem să ne implicăm voluntar alături de specialişti”, este mesajul lor. 

“TNL s-a implicat de la bun început în lupta contra pandemiei. Acum, ajutorul nostru este cu adevărat necesar în call-center-urile DSP din întreaga ţară, unde angajaţii sunt depăşiţi de volumul mare de muncă. Este modul nostru de a mulţumi personalului medical şi de a arăta că ne pasă şi suntem alături de autorităţi în acest efort comun. Fiecare dintre colegii mei voluntari înţelege momentul extrem de dificil în care contează orice contribuţie. Niciunul dintre ei nu va fi expus riscului îmbolnăvirii, dar contribuţia fiecăruia va conta enorm", susţine Mara Mareş, preşedinta Tineretului Naţional Liberal.

"Studenţii liberali din întreaga ţară îşi oferă  sprijinul în această perioadă grea. Colegii noştri doresc să pună umărul la traversarea acestei crize sanitare. Aşadar peste 500 dintre ei vor face voluntariat in call-center-urile DSP pentru a-i ajuta pe angajaţii de acolo, care de foarte multe ori sunt depăşiţi de numărul mare al solicitărilor. Acesta este modul nostru de a spune nu doar că ne pasă, dar că putem să ajutăm.  Este important ca în aceste vremuri să trecem peste orgolii politice, peste confortul personal şi să ne unim în acest război cu virusul, pe care sunt convins că îl vom câştiga. Le mulţumesc studenţilor liberali şi îi îndemn pe toţi studenţii din România să se implice!" afirmă şi Mihai Ionescu, coordonatorul Cluburilor Studenteşti Liberale.

Sute de bucureşteni s-au înscris într-un program civic pentru a da o mână de ajutor echipelor care lucrează în call-center-urile DSP din Capitală. Aceştia răspund zi de zi la sute de apeluri din partea oamenilor care au nevoie de mai multe informaţii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici