Peste 60 de persoane, inclusiv medici, chemate la audieri la DIICOT

Peste 60 de persoane, între care medici şi donatori, au fost chemate, duminică seara, la audieri de către procurorii DIICOT, care instrumentează un dosar privind traficul de embrioni umani.

19 afișări
Imaginea articolului Peste 60 de persoane, inclusiv medici, chemate la audieri la DIICOT

Peste 60 de persoane, inclusiv medici, chemate la audieri la DIICOT (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Dintre cele 60 de persoane chemate la audieri duminică seară fac parte şi donatori, care au pus la dispoziţie, contra cost, celule embrionare.

Mai multe detalii referitoare la anchetă, prima de mare amploare de acest fel din România, vor fi date publicităţii de procurorii DIICOT în cursul zilei de luni, lucrările în dosar fiind în plină desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici