Peste jumătate din ţară, sub cod galben de ceaţă şi depuneri de chiciură până la ora 8

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, mai multe atenţionări cod galben de ceaţă şi depuneri de chiciură, valabile până la ora 8 în 23 de judeţe.

339 afișări
Imaginea articolului Peste jumătate din ţară, sub cod galben de ceaţă şi depuneri de chiciură până la ora 8

Peste jumătate din ţară, sub cod galben de ceaţă şi depuneri de chiciură până la ora 8

Judeţele vizate sunt Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj, Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Galaţi, Ialomiţa, Giurgiu, Prahova, Argeş, Brăila, Dâmboviţa, Teleorman, Buzău, Ilfov, Călăraşi şi Harghita.

În zonele aflate sub cod galben, vizibilitatea este, local, mai mică de 200 de metri.

În aceste zone, pe lângă ceaţă, pe alocuri se poate semnala şi chiciură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici