Petardele fac şi în acest an victime: Doi copii din Dâmboviţa au ajuns la spital

Doi copii de 15 şi 13 ani din judeţul Dâmboviţa au ajuns la spital după ce petardele pe care le aveau de Revelion le-au explodat în mâini.

1066 afișări
Imaginea articolului Petardele fac şi în acest an victime: Doi copii din Dâmboviţa au ajuns la spital

Petardele fac şi în acest an victime: Doi copii din Dâmboviţa au ajuns la spital

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, copilul de 15 ani este din Bâldana şi a ajuns la spital rănit după ce o petardă i-ar fi explodat în mână.

De asemenea, copilul de 13 ani este din Pietrari şi şi acesta a ajuns la spital rănit după ce o petardă i-a explodat în mână.

În ambele cazuri Poliţia face cercetări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici