Piedone a rămas fără permis - VIDEO

Prefectul judeţului Argeş, Marcel Proca, a semnat, luni, ordinul de suspendare a permisului de conducere al primarului sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

344 afișări
Imaginea articolului Piedone a rămas fără permis - VIDEO

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Prefectura va trimite, în cursul zilei de luni, la Judecătoria Piteşti, ordinul prin care se cere suspendarea permisului de conducere al lui Popescu Cristian Victor Piedone, invocând nerespectarea procedurilor în obţinerea vizei de flotant de către acesta, în comuna argeşeană Priboieni.

"Din cercetările noastre rezultă că Popescu Cristian Victor Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei, a obţinut viza de flotant în data de 27 septembrie 2007, figurând că ar fi stat la cetăţeanul Constantin Grigoroiu, dar din informaţiile noastre lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar la puţin timp după obţinerea vizei, în data de 19 octombrie 2007, a susţinut examen pentru obţinerea permisului de conducere la toate categoriile, examen pe care l-a promovat. Astăzi (n.r. - luni) am semnat alte opt ordine de suspendare, astfel încât, în acest moment, există 329 de permise suspendate, iar la Poliţia Argeş au fost depuse 57 de carnete de conducere pe care noi le suspectăm că ar fi fost obţinute în mod fraudulos", a declarat prefectul Marcel Proca.

Acesta a precizat că, în cursul zilei de luni, Prefectura va trimite înştiinţarea către primarul sectorului 4 potrivit căreia acesta trebuie să depună permisul de conducere în termen de cinci zile de la data primirii documentului respectiv.

Potrivit aceleiaşi surse, din cele 57 de persoane care au depus deja carnetele de conducere, 37 sunt din Argeş, iar 20 din alte judeţe. Din cei 57, 45 au depus contestaţii care vor fi soluţionate conform legii în termen de 30 de zile.

Primele înfăţişări în procesele pentru anularea permiselor de conducere despre care există suspiciuni că au fost obţinute în mod fraudulos au avut loc la Judecătoria Piteşti la începutul lunii mai.

Potrivit reprezentanţilor Judecătoriei Piteşti, până la ora actuală, nu a fost soluţionat niciun dosar având ca obiect anularea unor permise suspectate că ar fi fost obţinute în mod fraudulos.

Anchetatorii au trimis în judecată 28 de persoane în legătură cu fraudarea examenelor pentru obţinerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) din Argeş. Printre cei 28 de acuzaţi, zece sunt poliţişti, printre aceştia figurând şi şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş, comisarul şef Gheorghe Codruţ Vlăsceanu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici