Poliţia Cluj, sesizată de PSD în legătură cu o maşină pe care erau lipite afişe electorale ale PMP. Şoferul maşinii va fi amendat

Liderii PSD Cluj au reclamat Poliţiei că o dubiţă pe care erau lipite afişe electorale ale PMP era oprită, duminică dimineaţă, pe o stradă din Cluj-Napoca, iar şoferul acesteia a adresat injurii unui reprezentant al social-democraţilor clujeni.

117 afișări
Imaginea articolului Poliţia Cluj, sesizată de PSD în legătură cu o maşină pe care erau lipite afişe electorale ale PMP. Şoferul maşinii va fi amendat

Poliţia Cluj, sesizată de PSD în legătură cu o maşină pe care erau lipite afişe electorale ale PMP (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horea Nasra, a declarat corespondentului MEDIAFAX că duminică dimineaţă a observat o dubiţă care staţiona pe o stradă din cartierul Gruia, aceasta fiind "tapetată" cu afişe electorale ale PMP.

Nasra a spus că s-a apropiat de şofer şi l-a întrebat dacă face campanie electorală, iar acesta i-a adresat injurii, apoi a plecat.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj a depus o plângere la Poliţia Cluj, iar aceasta verifică incidentul.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 599.262 de alegători, cei mai mulţi - 273.101 - fiind în municipiul Cluj-Napoca. Au fost deschise 653 de secţii de votare, din care 181 vor funcţiona în municipiul Cluj-Napoca. Pentru judeţul Cluj au fost tipărite 661.236 de buletine de vot şi au fost pregătite 3.265 de ştampile cu menţiunea "Votat".

Şoferul maşinii cu afişe ale PMP va fi amendat de Poliţie

Şoferul dubiţei pe care erau lipite afişe ale PMP a fost identificat de poliţiştii clujeni şi va fi amendat, în urma sesizării depuse de PSD Cluj, care reclama că maşina staţiona pe o stradă din Cluj-Napoca în ziua alegerilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că în urma sesizării PSD Cluj s-au făcut verificări, iar şoferul dubiţei care avea lipite afişe electorale ale unui partid a fost identificat.

Şoferul, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, va fi amendat pentru continuarea campaniei electorale în ziua votului, sancţiunea fiind cuprinsă, potrivit legislaţiei, între 1.500 şi 4.500 de lei, a adăugat reprezentantul Poliţiei Judeţene Cluj. 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici