Poliţia Galaţi a publicat poza bărbatului căutat după ce a snopit în bătaie un bătrân | FOTO

Poliţia din Galaţi publică poza bărbatului care în urmă cu 5 zile a bătut cu bestialitate un bătrân pentru a-l jefui. Este vorba despre bărbatul care fusese eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu, filmat în timp ce lovea repetat un pensionar de 75 de ani.

1171 afișări
Imaginea articolului Poliţia Galaţi a publicat poza bărbatului căutat după ce a snopit în bătaie un bătrân | FOTO

Poliţia Galaţi a publicat imaginea bărbatului căutat după ce a snopit în bătaie un bătrân | FOTO

Poliţiştii gălăţeni îl caută de câteva zile pe agresor, cercetările fiind îngreunate deoarece individul nu are un domiciliu stabil. De aceea, Poliţia Galaţi a publicat poza şi semnalmentele agresorului, solicitând ajutorul populaţiei pentru prinderea acestuia.

De asemenea, bărbatul a fost dat în urmărire generală şi consemn la frontieră.

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galaţi, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuieşte şi deposedat, prin violenţă, de suma de 500 euro şi un telefon mobil. La scurt timp după comiterea faptei, poliţiştii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galaţi, care, în prezent, se sustrage cercetărilor. Semnalmente: înălţime - 1,75m, greutate - 69 kg, constituţie atletică, păr şaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a anunţat IPJ Galaţi.

Atacul deosebit de violent s-a produs luni, iar surse apropiate anchetei susţin că atacatorul şi-a urmărit victima pas cu pas.

Victima în vârstă de 75 de ani ar fi scos bani de la CEC şi apoi i-a schimbat în valută, fiind vorba de 500 de euro. Când a intrat în blocul în care locuieşte, bătrânul a fost atacat din spate, bătut cu brutalitate şi jefuit, întreaga scenă fiind surprinsă de o cameră de supraveghere aflată în imobil.

Victima agresiunii se află în spital, în stare stabilă, fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-facial sever.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici