Poliţia Română are un nou şef. Decizia a fost luată de Florin Cîţu

  • Decizia premierului Florin Cîţu de numire a noului şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost publicată în Monitorul Oficial.
  • Noul şef al Poliţiei Române va avea rang de secretar de stat.
2301 afișări
Imaginea articolului Poliţia Română are un nou şef. Decizia a fost luată de Florin Cîţu

Poliţia Română are un nou şef. Decizia a fost luată de Florin Cîţu

Noul şef al Poliţiei Române este chestorul Benone-Marian Matei, numirea fiind făcută, joi, de premierul Florin Cîţu. Până acum, Matei a fost directorul Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS).

Decizia premierului Florin Cîţu de numire a noului şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost publicată în Monitorul Oficial.

Chestorul de poliţie Benone Marian Matei, noul şef al Poliţiei Române, va avea rang de secretar de stat.

Benone Marian Matei a fost, până la numirea de joi, directorul Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS), din cadrul IGPR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici