Poliţist băut, răsturnat cu maşina Poliţiei în urma unui accident. Colegii bărbatului au început cercetările | FOTO

Un poliţist din Ploieşti care s-a răsturnat cu maşina după ce a fost lovit de un alt autoturism, miercuri dimineaţă, în Ploieşti, este cercetat, după ce colegii lui au stabilit că avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

4383 afișări
Imaginea articolului Poliţist băut, răsturnat cu maşina Poliţiei în urma unui accident. Colegii bărbatului au început cercetările | FOTO

Sursa FOTO: Renaşterea Bănăţeană

Potrivit poliţiştilor, autospeciala Poliţiei s-a răsturnat pe o linie de tramvai în urma impactului cu o altă maşină.

Poliţistul implicat era singur în maşină şi se afla în timpul serviciului, fără semnale acustice şi luminoase în funcţiune. Nimeni nu a fost rănit în urma impactului.

Din primele verificări a rezultat că o maşină a intrat într-o intersecţie fără a respecta culoarea roşie a semaforului şi a lovit autospeciala. Colegii poliţistului au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că au început cercetările.

Sursa Foto: Renaşterea Bănăţeană

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici