Poliţist prins în flagrant când lua mită: Unde i-a dat prin cap să ascundă banii - FOTO

Un poliţist din Bistriţa-Năsăud a fost prins în flagrant de ofiţerii DGA în timp ce lua mită 200 de lei pentru a nu da o amendă. Banii erau ascunşi sub preş, iar anchetatorii îl bănuiesc pe poliţist că a luat mită de mai multe ori în ultimii doi ani.

3426 afișări
Imaginea articolului Poliţist prins în flagrant când lua mită: Unde i-a dat prin cap să ascundă banii - FOTO

Poliţist prins în flagrant când lua mită: Anchetatorii ar fi găsit banii ascunşi sub preşul maşinii

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie Bistriţa-Năsăud au prins în flagrant un poliţist din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în timp ce a primit suma de 200 lei, ca mită, de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere.

Asupra acestuia s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (8 acte materiale dintre care 3 de la investigatori sub acoperire), pe care le-a comis pe parcursul anilor 2018-2019.

Faţă de suspect, s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare.

no load

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Surse din rândul anchetatorilor declară că banii erau ascunşi sub preşul maşinii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici