Ponta: Mama se uită la televizor, din păcate. Surorile mele nu mai au televizor de o lună, e mai bine

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, sâmbătă, la o reuniune a femeilor social-democrate, că mama sa se uită, ”din păcate”, la televizor, că fiica sa, Irina, nu se uită, ”din fericire”, la televizor şi că surorile sale nu mai au televizor de o lună, apreciind că e ”mai bine”.

246 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mama se uită la televizor, din păcate. Surorile mele nu mai au televizor de o lună, e mai bine

Ponta: Mama se uită la televizor, din păcate. Surorile mele nu mai au televizor de o lună, e mai bine (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Vreau să le transmit celor care nu sunt în sală <La mulţi ani!> şi toate gândurile mele bune. Vreau să-i transmit direct acest gând mamei mele care, din păcate, se uită la televizor, Irinei, care, din fericire, nu se uită la televizor, surorilor mele, Alexandra şi Isabela, care nu mai au televizor de o lună de zile, şi e mai bine, şi tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus Ponta, la o reuniune a femeilor din PSD, desfăşurată la Romexpo.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată, joi, în calitate de martor, în dosarul privind fraudarea de fonduri europene în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu.

În 26 februarie, şi sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată la DNA Ploieşti, în acelaşi dosar în care este vizat soţul său, Iulian Herţanu.

La începutul lunii martie, liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma că este afectat de verificările efectuate de procurorii DNA faţă de membri ai familiei sale, deoarece îl doare când se întâmplă ceva cu familia sa, evitând în continuare să comenteze despre dosar sau responsabilitatea cumnatului său.

Întrebat, la Antena 3, dacă este afectat de verificările efectuate de procurorii DNA faţă de membri ai familiei sale, Ponta a răspuns că da.

"Normal că sunt afectat. Eu nu mă apuc să mint poporul şi oamenii. Ţineţi minte: "Între justiţie şi fratele meu aleg justiţia” (referire la declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu-n.r.). Nici nu ştiai dacă să plângi sau să râzi de ipocrizie. Nu. Mă doare când se întâmplă ceva cu familia mea. Nu am comentat şi nu o să comentez nicio secundă nimic legat de dosarul şi de responsabilitatea cumnatului meu. E vinovat, plăteşte! Nu-i vinovat…M-a afectat foarte tare linşajul mediatic. Subliniez că imediat nişte şmecheri din propaganda băsistă au zis: “Uite, Ponta atacă procurorii”. Hai, mă, da’ ce, Rareş Bogdan e procuror?! Sau ce?! Linşajul mediatic la adresa mamei mele, care, repet, până la 72 de ani, eu asta cred, nu i-a zis niciun vecin vreodată “domn’e, eşti şefă de familie mafiotă”. Asta sigur că mă doare şi mă afectează foarte tare, dar trebuie să le ducem pe toate", a spus atunci Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici